Om Pasningsordningen

Om pasningsordningen

Det er meget vigtigt for mig, at børnene og forældrene føler sig trygge og glæder sig til, at komme hos mig. Jeg prøver at sammensætte en spændende og harmonisk hverdag på børnenes præmisser.


Det kreative punkt interesserer mig meget, hvor højtider og årstider inddrages, det kan f.eks være at lave hemmeligheder til Jul og Påske, lave små gaver til fødselsdage, og lave ting fra den aktuelle årstid ud fra børnenes alder og interesse.


Jeg har fokus på børnenes sprog udvikling via en masse  rim og remser, og at synge med børnene i det daglige, det er så hyggeligt også at se, at de ikke skal være ret gamle før de bare er med, det betyder rigtigt meget.


At være ude er en stor del af hverdagen, har en rigtig dejlig lukket have og en rigtig lækker legeplads forenden af vores vej,og i nærheden af skov og strand, hvor vi kan styrke de motoriske færdigheder og sociale kompetencer.


Vi tager også på cykel og gåture, ved skov og strand og besøg hos andre børnepassere og deres børn.


Jeg inddrager dagligt forældrene i hvad børnene/vi  har lavet, da jeg lægger stor vægt på et tæt og tillidsfuldt forældre samarbejde.


Vi fejrer også fødselsdage, hvor I forældre bestemmer hvordan det skal foregå.


Når barnet er ved at være klar til børnehave, tager vi på besøg et par gange  (der hvor det enkelte barn er skrevet op til.